Sæt fart på dit lagersystem

SmartPack er et revolutionerende, super tunet lagersystem. Det er lavet af folk fra branchen og er en kulmination af over 30 års erfaring med ecommerce, lagerstyring og it udvikling. Det er udviklet med medarbejderen i fokus, og bruger nye teknologier og advanceret algoritmer bag facaden. Hvert eneste funktion er designet og optimeret omkring menneskene på gulvet. Med SmartPack har du altid alle opgaver ved hånden, på hvilket som helst tidspunkt! 

Vi tror at SmartPack er det bedste lagersystem til dig, uanset hvilket system du har idag, eller hvor meget du betaler for det!
Modtag et tilbud

Forstå Smartpack

Alt i et system

Her er nogle punkter, så du bedre kan forstå hvad vi kan!

SmartPack er udviklet og konfigurerbart til at passe til de fleste behov, det er tilgængeligt og økonomisk overkommeligt for alle!

Alt lige ved hånden
Nem Integration
Intelligent Multipluk
Performance Data og KPI mål
Ikke flere fejl!
Pakke Labels
Anmod om en demo

Smartpack arbejder
sammen med

SmartPack er et revolutionerende, super tunet lagersystem. Det er lavet af folk fra branchen og er en kulmination af over 30 års erfaring med ecommerce, lagerstyring og it udvikling. 

Det er udviklet med medarbejderen i fokus, og bruger nye teknologier og advanceret algoritmer bag facaden. 
Bliv en del af Smartpack
webshop-modules

Forstå hvad SmartPack kan

SmartPack er udviklet og konfigurerbart til at passe til de fleste behov, det er tilgængeligt og økonomisk overkommeligt for alle!

Alt lige ved hånden

Du har altid alle lageropgaver ved hånden, varemodtagelse, plukning af ordre, pakning af ordre, flytning og genopfyldning af produkter, lager optælling, og sortering ved afsendelse af dine pakker. “Ventetid” er ikke længere en opgave på dit lager!

Intelligent Multipluk

Plukkeruter bliver genereret ud fra din fysiske placering, SmartPack bruger advanceret pathfinding og TSP algoritmer til at udvælge den mest optimale plukkerute til dig. Aldrig mere A-Z, ikke flere unødige skridt!

Ikke flere fejl!

Du bliver altid guided af SmartPack, og din terminal vil ikke tillade fejl. Du vil altid blive gjort opmærksom på om din handling var korrekt eller forkert, hvilket stort set eliminer plukkefejl, og samblanding af dine ordre.

Nem Integration

SmartPack integrerer med mange systemer, shops (WooCommerce, Shoporama, Shopify mv.), økonomi systemer som Business Central. og alle skræddersyet systemer via SmartPacks API.

Intuitiv Lager Designer

Lager design har aldrig været så nemt og sjovt som nu, du vil på ingen tid folde dit lager ud på et “floor-plan”. dette floor-plan bliver brugt i SmartPack til at måle afstande og lave optimale plukkeruter!

Pakke Labels

SmartPack har og tilføjer heletiden nye fragtintegrationer, Derfor er det ikke nødvendigt at betale for en 3. parts “label printing” tjeneste.
Læs mere om vores funktioner
Information
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Vilkår og betingelser
Torvegade 3, 
DK-8963 Auning

Cvr: 42007617
SmartPack er et lagerstyring system / Warehouse Management System (WMS). Designet til altid at opnå optimal og konsistent effektivitit på dit lager!

Copyright © 2022 SmartPack
crossmenu-circle