vi holder dig i hånden hele vejen!
så du får maksimal udbytte af SmartPack

SmartPack er meget mere end simpel lagerstyring. SmartPack er lavet ud fra operationel erfaring med ecommerce, og har funktioner som kan være med til at forbedre din kundeservice samt være med til at optimerer dit salg. Book et møde og lad os sammen se på mulighederne i din forretning.

Mere end bare et lagerstyringssystem, til priser der er til at forstå

Vores priser er ligetil

Din pris bestemmes ud fra antallet af hvor mange pakkelabels/ordre du har om måneden. På den måde har du en fleksible omkostning på dit WMS, så jo flere pakker du sender jo billigere bliver din stk. pris.
Jo MERE du sender, jo BILLIGERE bliver det!
SmartPack er ikke en omkostning i dit regnskab, men nærmere en investering til en bedre bundlinje! Udviklet ud fra operationel erfaring med e-handel siden 2005. SmartPack optimere dit lagerflow, forhindre fejl og giver dig meget mere tid, til at optimere resten af din forretning.
Din opstarts omkostninger er tjent hjem lynhurtigt
Alt efter setup, og det hardware du skal bruge, vil prisen for at komme i gang kunne variere. Vi giver altid et tilbud baseret på dit behov og prisen for at komme i gang, vil i langt de fleste tilfælde være tjent hjem indenfor de første 6 måneder! herefter er alt det du optimere, profit direkte til din bundlinje
Tag det første skridt til en sjovere hverdag med overblik og en bedre bundlinje klik på "kom i gang!"
DKK 0 / pakke *
Pakker pr. måned: 1
Kom i gang!

*returordre, interne ordre, ordre samt opdeling eller flere plukkeruter pr ordre øger antallet af pakker pr. ordre. Samsendelse tæller mindst én pakke pr. ordre. B2C-pris er 3000 DKK/md. Ved B2B salg er min. pris +500 DKK pr. medarbejder/md.
se betingelser (afsnit 17)


SmartPack! profit til din bundlinje

Overblik
Bygget på erfaring
Frigiver tid
100% Tryghed med vores "All inclusive" opstartspakke Se vores pakke
Support til super-/supportbrugere hverdage 09:00 - 16:00 Gratis
Support uden for åbningstid ved kritisk fejl* Gratis
Information
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Vilkår og betingelser
Torvegade 3, 
DK-8963 Auning

Cvr: 42007617
SmartPack er et lagerstyring system / Warehouse Management System (WMS). Designet til altid at opnå optimal og konsistent effektivitit på dit lager!

Copyright © 2022 SmartPack
crossmenu-circle