Funktioner

Her er nogle punkter, så du bedre kan forstå hvad vi kan!

SmartPack er udviklet og konfigurerbart til at passe til de fleste behov, det er tilgængeligt og økonomisk overkommeligt for alle!
Kontakt os
Alt lige ved hånden
Du har altid alle lageropgaver ved hånden, varemodtagelse, plukning af ordre, pakning af ordre, flytning og genopfyldning af produkter, lager optælling, og sortering ved afsendelse af dine pakker. “Ventetid” er ikke længere en opgave på dit lager!
Intelligent Multipluk
Plukkeruter bliver genereret ud fra din fysiske placering, SmartPack bruger advanceret pathfinding og TSP algoritmer til at udvælge den mest optimale plukkerute til dig. Aldrig mere A-Z, ikke flere unødige skridt!
Ikke flere fejl!
Du bliver altid guided af SmartPack, og din terminal vil ikke tillade fejl. Du vil altid blive gjort opmærksom på om din handling var korrekt eller forkert, hvilket stort set eliminer plukkefejl, og samblanding af dine ordre.
Nem Integration
SmartPack integrerer med mange systemer, shops (WoCommerce, Magento, Shopify mv.), økonomi systemer som Business Central. og alle skræddersyet systemer via SmartPacks API.
Intuitiv Lager Designer
Lager design har aldrig været så nemt og sjovt som nu, du vil på ingen tid folde dit lager ud på et “floor-plan”. dette floor-plan bliver brugt i SmartPack til at måle afstande og lave optimale plukkeruter!
Pakke Labels
SmartPack har og tilføjer heletiden nye fragtintegrationer, Derfor er det ikke nødvendigt at betale for en 3. parts “label printing” tjeneste.
Information
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Vilkår og betingelser
Torvegade 3, 
DK-8963 Auning

Cvr: 42007617
SmartPack er et lagerstyring system / Warehouse Management System (WMS). Designet til altid at opnå optimal og konsistent effektivitit på dit lager!

Copyright © 2022 SmartPack
crossmenu-circle