Herodesk.io

Herodesk har en direkte integration med SmartPack WMS. Denne integration gør det muligt at vise kundeordrer og deres status direkte i Herodesk. Dette gør det super nemt at tilgå oplysninger som trackingkoder og lagerstatus.

Herodesk kan revolutionere din kundeservice ved at smelte SmartPack sammen med Herodesk

SmartPack X Herodesk er designet til at at gøre dit liv som ekøbmand lettere. Med integration kan du få SmartPack's lagerstyring ind i din helpdesk. Det betyder, at du kan se alt om jeres ordrer – status, tracking, lagerinfo – direkte i Herodesk. Ingen ekstra omkostninger, bare en enklere hverdag hvis du bruger Herodesk sammen med SmartPack. Opsætningen er legende let, så I hurtigt kan bruge mindre tid på admin og mere til på salg og service!

Integrationens Fordele

  • Automatisk Ordreopslag: Kundens ordrer og alle relevante oplysninger synkroniseres automatisk, baseret på kundens e-mailadresse.
  • Fuldt Overblik: Direkte adgang til ordrestatus, trackingnumre, lagerstatus, og mere, direkte i Herodesk.
  • Skalerbar Løsning: Uanset antallet af lokationer eller SmartPack-konti, understøtter integrationen problemfrit flere widgets i Herodesk.
  • Enkel Opsætning: Integrationen er designet til at være brugervenlig, hvilket gør det nemt at installere og konfigurere SmartPack-widgetten i Herodesk.

Start din rejse mod en forbedret kundeservice!

Besøg Herodesk.io, og læs meget mere om Herodesks funktioner og muligheder. Besøg Herodesk - Klik Her

Information
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Vilkår og betingelser
Torvegade 3, 
DK-8963 Auning

Cvr: 42007617
SmartPack er et lagerstyring system / Warehouse Management System (WMS). Designet til altid at opnå optimal og konsistent effektivitit på dit lager!

Copyright © 2022 SmartPack
crossmenu-circle