Billig Fitness

Med over 10 års erfaring i fitnessbranchen og dedikerede medarbejder der går op i professionalisme, træning og ikke mindst at det skal være let købe fitnessudstyr. Du finder bla. fitness-, aerobic-, funktionelt-, og træningsudstyr hos Billig Fitness
Smartpack sparer mig tid, fordi de har fokus på automatisering vha. fx plukruter der udregnes intelligent. For hver meter en pakkemand kan gå kortere hver dag, sparer jeg x kroner. Så simpelt er det. Med SmartPack kan vi optimere vores forretning helt vildt. Vi ved hvor varene er hele tiden, og oplæring af lagerfolk bliver mega let. De skal næsten bare have en terminal i hånden, og så sendes ud i “marken”. Billig Fittness opportunity cost. Vi kan sparer næsten alle vores fejl væk,optimere min bemanding, jeg kan spare tid, jeg kan forbedre mit indkøb. Et slag på tasken er at Smartpack kan forbedre min forretning med 150.000 om måneden, hvis man tænker alle funktioner med.
Christian Møller
Chief Marketing Officer

Video tilknyttet kundecasen

Torvegade 3, 
DK-8963 Auning

Cvr: 42007617
SmartPack er et lagerstyring system / Warehouse Management System (WMS). Designet til altid at opnå optimal og konsistent effektivitit på dit lager!

Copyright © 2022 SmartPack
crossmenu-circle