Privatlivspolitik

Persondatapolitik
SmartPack.dk prioriterer beskyttelse af dine personoplysninger højt, så du trygt kan bevæge dig rundt på vores website. Derfor vil vi med denne Privacy Policy fortælle dig, hvad der rent teknisk sker, når du gør det. Du kan også læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du indtaster – for eksempel når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller udfylder en form. Samt hvilke partnere vi arbejder sammen med for at forbedre vores service og din oplevelse af brugen af SmartPack.dk.

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere en service til dig.

Personoplysningerne registreres hos SmartPack ApS og opbevares i minimum fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Leaseweb
Samarbejde om hosting af SmartPack.dk, Leaseweb har vores data opbevaret i et datacenter i Holland.
[Databehandler aftale]

Kvist & Jensen
Samarbejde om Revision

Facebook som ligger uden for EU
Samarbejde om måling af brugeradfærd og markedsføring
Deres kopi af certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Google som ligger uden for EU
Samarbejde om måling af brugeradfærd og markedsføring
Deres kopi af certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

LinkedIn som ligger uden for EU
Samarbejde om måling af brugeradfærd og markedsføring
Deres kopi af certificering kan findes her: https://dk.linkedin.com/legal/california-privacy-disclosure?


Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på SmartPack.dk er Nicolai Mortensensen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected] Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Du kan fravælge brugen af Google Analytics Cookies her
Torvegade 3, 
DK-8963 Auning

Cvr: 42007617
SmartPack er et lagerstyring system / Warehouse Management System (WMS). Designet til altid at opnå optimal og konsistent effektivitit på dit lager!

Copyright © 2022 SmartPack
crossmenu-circle