Privatlivspolitik

Persondatapolitik
SmartPack.dk prioriterer beskyttelse af dine personoplysninger højt, så du trygt kan bevæge dig rundt på vores website. Derfor vil vi med denne Privacy Policy fortælle dig, hvad der rent teknisk sker, når du gør det. Du kan også læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du indtaster – for eksempel når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller udfylder en form. Samt hvilke partnere vi arbejder sammen med for at forbedre vores service og din oplevelse af brugen af SmartPack.dk.

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere en service til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos SmartPack ApS og opbevares i minimum fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Leaseweb
Samarbejde om hosting af SmartPack.dk, Leaseweb har vores data opbevaret i et datacenter i Holland.
[Databehandler aftale]

Kvist & Jensen
Samarbejde om Revision

Facebook som ligger uden for EU
Samarbejde om måling af brugeradfærd og markedsføring
Deres kopi af certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active 

Google som ligger uden for EU
Samarbejde om måling af brugeradfærd og markedsføring
Deres kopi af certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

LinkedIn som ligger uden for EU
Samarbejde om måling af brugeradfærd og markedsføring
Deres kopi af certificering kan findes her: https://dk.linkedin.com/legal/california-privacy-disclosure?


Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på SmartPack.dk er Nicolai Mortensensen.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]  Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

Du kan fravælge brugen af Google Analytics Cookies her

Absolut nødvendige cookies

Cookie keyDomainPathCookie typeExpirationDescription
li_gc
More info
.linkedin.com/Third-party6 monthsBruges til at gemme gæstens samtykke til brugen af cookies til ikke-væsentlige formål
AnalyticsSyncHistory
More info
.linkedin.com/Third-party1 monthBruges til at gemme oplysninger om det tidspunkt, hvor en synkronisering med lms_analytics cookien fandt sted for brugere i de udpegede lande

Ydeevne cookies

Cookie keyDomainPathCookie typeExpirationDescription
_ga
More info
.smartpack.dk/First-party2 yearsDette cookienavn er knyttet til Google Universal Analytics – som er en væsentlig opdatering af Googles mere almindeligt anvendte analysetjeneste. Denne cookie bruges til at skelne mellem unikke brugere ved at tildele et tilfældigt genereret nummer som en klient-id. Det er inkluderet i hver sideanmodning på et websted og bruges til at beregne besøgs-, session- og kampagnedata til webstedsanalyserapporterne.
_gid
More info
.smartpack.dk/First-party1 dayDenne cookie indstilles af Google Analytics. Den gemmer og opdaterer en unik værdi for hver besøgte side og bruges til at tælle og spore sidevisninger.

Målretning cookies

Cookie keyDomainPathCookie typeExpirationDescription
YSC
More info
.youtube.com/Third-partySessionDenne cookie indstilles af YouTube til at spore visninger af indlejrede videoer.
_gat_gtag_UA_215537278_1
More info
.smartpack.dk/First-party1 minuteDenne cookie er en del af Google Analytics og bruges til at begrænse anmodninger (hastighed for gasbegrænsning).
UserMatchHistory
More info
.linkedin.com/Third-party1 monthDenne cookie bruges til at spore besøgende, så mere relevante annoncer kan præsenteres baseret på den besøgendes præferencer.
lidc
More info
.linkedin.com/Third-party1 dayDette er en Microsoft MSN 1. parts cookie, der sikrer, at dette websted fungerer korrekt.
bcookie
More info
.linkedin.com/Third-party1 yearDette er en Microsoft MSN 1. parts cookie til deling af webstedets indhold via sociale medier.
bscookie
More info
.www.linkedin.com/Third-party1 yearBrugt af den sociale netværkstjeneste, LinkedIn, til at spore brugen af indlejrede tjenester.
VISITOR_INFO1_LIVE
More info
.youtube.com/Third-party6 monthsDenne cookie indstilles af Youtube for at holde styr på brugerpræferencer for Youtube-videoer, der er indlejret i websteder; den kan også afgøre, om webstedsbesøgende bruger den nye eller gamle version af Youtube-grænsefladen.
_fbp
More info
.smartpack.dk/First-party3 monthsBrugt af Facebook til at levere en række reklameprodukter, såsom realtidstilbud fra tredjepartsannoncører

Funktionalitet cookies

Cookie keyDomainPathCookie typeExpirationDescription
lang
More info
.linkedin.com/Third-partySessionDer er mange forskellige typer cookies forbundet med dette navn, og et mere detaljeret kig på, hvordan det bruges på et bestemt websted, anbefales generelt. Imidlertid vil det i de fleste tilfælde sandsynligvis bruges til at gemme sprogindstillinger, potentielt til at tjene indhold på det gemte sprog.


Du kan altid slette de cookies der er lagt på din computer her under finder du links til hvordan:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer

Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser

Vejledning i at slette cookies på Opera browser (engelsk)

Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere – engelsk)